new balance 990

#1 by StevenRossetti , Mon Jul 02, 2018 8:06 am

Ved siden new balance 990 af sin Grey / Navy-variant er New Balance 574 Luau-pakken til forår / sommer 2015 yderligere fremhævet, da vi udstiller silhuetten i en sort / blå finish. Samlet udstråler et hawaiisk tema, dermed dens Luau moniker, der faktisk refererer til en traditionel hawaiiansk Parti eller fest, denne revision af 574 udstråler en mere undervurderet flair gennem sin overvejende svarte øvre. Parret med lyseblå hits, der gennemsyrer mellemsål, snørebånd og branding, fortsætter den pastelllignende nuance til sin foring, som også bærer et tropisk mønster til Koordinere med det opdelte tema. Yderligere beskrevet med de hvide accenter på ENCAP mellemsålesenheden, hælfanen og kvartpanelet består de endelige detaljer af en lilla-farvet N branding og hæl tæller. Retailing for $ 85 finder dette seneste par af 574 s på New Balance forhandlere nu.

Den populære New Balance 996 er blevet fortolket i etiketten s igangværende Distinct Weekender Bag-serien til foråret 2015. Hele ting er rent, simpelt og altid fashionabelt. Denne variation af 996 sporten er en præmiebygning af plysisk blå ruskind, der omslutter hele øvre, mens hits Hertil kommer, at Horween new balance 530 læder accenter giver et subtilt kontrast, som er blevet anvendt til N branding, tilbage hæl fanen og tungen fane. Færdiggjort Ved en stærk Hvid ENCAP mellemsålesenhed, der overholder en sort ydersål, finder du denne seneste overførsel af 996 hos New Balance-forhandlere nu for 240 dollar.

Sommeren nærmer sig hurtigt, og New Balance går ind på det sjove ved at frigive nogle new balance sko rene farverige vibes til kvinderne, der ruller med New Balance. Med New Balance 996 som deres valg af lærred, klædte New Balance tre par 996 Pastelfarven omfatter bl.a. blågrøn, lyserød og lavendel. Alle overdelene er grupperet af en kombination af premium suede, læder og mesh. Tonaloverdelene giver derefter hits af hvid og grå for at hjælpe med at kompensere pastellets look. en tyggegummibundsål, der giver det bare en kniv en klassiker til skoens æstetik. Ledig nu, lad os vide, hvilken farveway du graver mest?

Udover den olivenfarvede New Balance 577 "Test Match" fokuserer vi nu fokuseringen på Blue counterparten med et detaljeret blik på silhuetten. Med en sæsonbestemt skygge af Blue for flertallet af sin bløde suèdesammensætning, er små popper af new balance 991 Orange Findes på tåboksen og mellemsålen, mens yderligere accenter fra Burgund kompletterer paletten via N-mærket og læderhælfanen. Derudover anvendes Navy hits på tå-boksen, krave og hæl tæller for at fuldføre hele sin øvre konstruktion. Hvile på toppen af en tricolored ENCAP mellemsål enhed, der er knyttet til en sort ydersål, efterbehandling detaljer omfatter hvid / orange snørebånd og Union Flag broderet på bagsiden. Retailing for $ 230, find denne New Balance 577 "Test Match" ved vælg New Balance konti nu .

New Balance Riders Club blev introduceret et par uger tilbage, og fra min forståelse var der ingen New Balance 1600 inkluderet i pakken. Så med meddelelsen om, at der vil være en 1600, tror jeg du kunne sige det var en sen indtastning på Til Riders Club Pack. New Balance 1600 er klædt i en premium øverste lavet af ruskind, læder og mesh, der kommer sammen for at skabe den sorte, hvide og blå overdel. Hvide hits ses på mellemsål, snørebånd og ankelkrave. Blå er set på hæltælleren, foringen, delene af mellemsålen, omridset af N branding og tungen mærket. Mens sort tager sig af det meste af den øvre, der omfatter rævning, tåkasse, kvartpaneler, tunge og dele af Heel. ABZORB polstring er implementeret på skoens mellemsål for at sikre komfort og dæmpning hele tiden. Mens Ndurance ydersål er indstillet til at give holdbarhed på din skos levetid.

Den populære New Balance 574 er igen genfortolket i en pulserende makeup som en del af mærket s Spring / Summer 2015 Connoisseur East Coast Summer-pakken. Som berettiget er denne iteration af new balance 574 silhuetten inspireret af en sommerferie med en officiel palette af Rød med sølv og blå aske. Udvalgt af sin traditionelle ruskind og mesh sammensætning, er lavprinsen indkapslet af en rød rød nuance, mens kontrasterende hits af sølv implementeres på N branding, læderhælfanen og TPU-hæltælleren. Yderligere farver i farverne er forsynet med en Aqua Blue-lignende nuance, der er fremtrædende på dens ydersål, bageste branding, samt beskriver de karakteristiske N-logoer. Færdiggjort med en ren hvid mellemsål indlagt i mellem, sammen med totoner, hvid / blå Snørebånd, du kan finde denne levende udgave af 574 løberen hos New Balance-forhandlere nu for 150 dollar.

StevenRossetti  
StevenRossetti
New recruit
Posts: 3
Date registered 07.01.2018


   

ADIDAS CLASSIC

Xobor Create your own Forum with Xobor