nike air force

#1 by AbelEdmund , Mon Jun 11, 2018 2:43 am

ÿþNike SB tager Blazer nike air force tilbage til sine rødder for denne nye duo farvelægninger bygget i lærred. Selv om de er opdateret til at være ideel til skateboarding, ser de to Blazer Lows ud som om de kunne være lige ud i 1970'erne takket være de klassiske lærredskonstruktioner i tofarve farvelægninger af hvid / Palm Green og Dark Cayenne / White. De lette og åndbare lærredkonstruktioner ankommer lige i god tid til foråret og rammer Nike SB-forhandlere som Premier lige nu.

Roligt udgivet og hurtigt udsolgt i januar efter at de kun faldt på Offspring og Office i Storbritannien, synes duoen i mystiske pink og grå adidas NMD farveveje endelig at få en bredere udgivelse. Som en del af den store restock og nye udgivelser fra adidas af Boost-modeller, der tilsyneladende er en tæller til Nike s Air Max Day i weekenden, vil de to rosa og grå kvinder s NMD R1 s falde denne lørdag den 25. marts kl 10:00 ET hos adidas. Hvis du skal have dem og ikke kan vente, er de let nike sb tilgængelige på stadion varer.

Blandt de mange store udgivelser fra Nike for Air Max Day er VisionAirs kollektion, herunder tre ultra-premium sneakers fra tre stil og teknologi visionaries. Blandt trioen er denne dristige nye udgave af Air Max 97 af Riccardo Tisci, modelegenden, som som du ved, ikke er fremmed for Nike-samarbejdet. Hans nyeste skabelse indeholder den ikoniske Air nike roshe run Max 97 med et nyt højtop design bygget i premium pebble læder og ruskind i sort med guld og hvide accenter. Originalt planlagt til at falde på Air Max Day, er Riccardo Tisci x Air Max 97 Mid faktisk tilgængelig nu hos udvalgte forhandlere, herunder lige fra Nike. Selvfølgelig bør du forvente meget begrænsede mængder, som vundet t varer længe. Hvis du vil øge dine chancer for at lave et par, skal du kontakte en liste over forhandlere, der har dem på lager lige nu nedenfor.

3 farveveje i Nike VaporMax debuterer i begrænset antal i denne weekend, og mens vi personligt er fans af Triple Black-opsætningen, der udelukkende skal udgives på NikeLab-steder på Air Max Day, nike air presto er der endnu mere til rådighed for fremtiden for synlig luft senere denne forår 2017 sæson. I dag kigger vi på den kommende Nike Air VaporMax Oreo, et par, der kombinerer sort og hvid Flyknit hele med en isbold blå ydersål enhed perfekt til de varmere måneder fremover. Der er endnu ikke noget ord på, når VaporMax Oreo vil præcis ramme detailhyller, men vi vil holde dig opdateret i den nærmeste fremtid.

Hvis navnet Ben Kirschner lyder bekendt, skyldes det, at Nike Sportswear designer var manden bag Nike SF-AF1, måske NSW s mest berømte nye design af Fall / Winter sæsonen. Hans seneste skabelse remixerer Nike Zoom Flight 95, en fan-favorit basketball model fra midten af 90'erne slået af stort set alle point guard i ligaen i den tid fra en rookie Jason Kidd helt til Terrell Brandon. Den moderniserede opdatering er nu kendt som Nike Zoom Bonafide og har en højåbende Flyknit-vævet øvre, som du lettere kan finde på Magista-serien end på en hoopsilhouette med tilføjelsen af en hæl lynlås for lettere adgang.

Michael Jordan s anden signatur silhuet er måske den mest forbløffende af hans første parti Nikes. Måske har det at gøre med skaderne, der begrænser sin on-court tid med modellen eller den mærkelige mangel på både Swoosh og Jumpman branding for ikke rigtig at give paret en identitet. Uanset om det er dejligt at se, at Jordan Brand har opdaget noget mere glemt historie om Jordan 2 med udgivelsen af nike tn Air Jordan 2 UNC Alumni senere i sommer. Parret kombinerer både Chicago og North Carolina kapitler af Michael Jordan s historiske karriere gennem traditionelle Bulls accenter blander med et Tar Heels tema Carolina Blue hæl panel. Datoen på bagsiden markerer dagen for det historiske UNC vs UCLA alumni spil på Pauley Pavilion i Los Angeles, Californien. Interessant nok havde Michael Jordan faktisk dette par som en af hans første PE'er endnu tidligere end denne dato antyder den 18. januar 1986 under Carolina Pro Alumni basketball spillet. Du kan læse mere om den alternative historie han har ...

AbelEdmund  
AbelEdmund
New recruit
Posts: 3
Date registered 06.10.2018


   

ray ban occhiali
cheap pandora charms

Xobor Create your own Forum with Xobor